• Bestel via het formulier en ontvang een confirmatiemail van je bestelling.
  • De bestelling zal vanaf de volgende dag klaar staan voor afhaling.
  • Betalen kan bij afhaling digitaal of cash.

Horse Tags

De Horse Tag is een heel bijzondere Penta Power Tag in een lederen houder specifiek voor paarden die vastgemaakt kan worden op het hoofdstel etc.

Deze bevat unieke gepersonaliseerde kwantuminformatie en gaan zo op unieke wijze het paard ondersteunen.

  • De Horse Tag stemt zich volledig af op de persoonlijke energie van het individuele paard en stimuleert zo zijn zelfhelend vermogen.
  • Tevens gaat de Horse Tag ook de nadelige effecten van elektromagnetische straling transformeren.
  • Er wordt unieke gepersonaliseerde kwantuminformatie specifiek voor het paard met de gepatenteerde AQwaVit®-methode in de Horse Tag geprogrammeerd. Daarom is iedere Horse Tag uniek en persoonlijk en behoort dus enkel aan dit specifieke paard toe! Deze gepersonaliseerde kwantuminformatie blijft altijd even sterk in de Horse Tag aanwezig.

Wanneer is de Horse Tag zeker aan te raden?

  1. Als de paarden op de wei staan, staan ze bloot aan de schadelijke invloeden van straling. Daarom is het aan te raden om de Horse Tag altijd aan te houden als de dieren op de weide zijn.
  2. Tijdens transport en op alle niet-ontstoorde plaatsen. Hierdoor zijn ze veel rustiger.
  3. Als de stallen waar de paarden verblijven, niet ontstoord zijn met alle noodzakelijke Penta Power Tags, zoals beschreven in het Penta Power Stappenplan is het aan te raden de Horse Tag zo veel als mogelijk in de stal aan te houden.

Interesse of een vraag? Stuur ons hieronder een bericht.